Naar de film…

Paard & Plan Dressuur

Tijdens lessen, clinics en voor de analyse in jouw ontwikkelplan maak ik gebruik van video’s. Andere leuke filmpjes kan je vinden op het You Tube kanaal van Paard & Plan. Dit kanaal kan je bereiken door bovenaan of onderaan deze website op het youtube logo te klikken of ga direct naar: http://www.youtube.com/user/PaardenPlan.

Als ik mijn leerlingen film moet ik er toch zeker zelf ook aan geloven… Een beetje oefenen met een videobewerkingsprogramma en zie hier het resultaat. En ja… dat is best schrikken als je jezelf ziet rijden. Je hebt altijd een beeld van je eigen rijden. Maar als je jezelf dan ziet valt het niet mee. Ik dacht toch echt dat ik mijn handen even hoog houd. Niet dus…. Andersom dacht ik dat het algemene beeld van de proef nog veel te onrustig was. Ik moest er namelijk best flink aan rijden tijdens de proef omdat Balinja in elke hoek spoken zag. Maar dat valt dan wel weer mee als ik de video terug kijk. Kortom, erg confronterend maar zeer leerzaam om jezelf terug te zien.

Durf jij de confrontatie aan? Ga meteen aan de slag met een video analyse en het opstellen van jouw persoonlijke ontwikkelplan!