Beter paardrijden in vier stappen!

Paard & Plan Ontwikkelplan

 

Ben je ambitieus? Wil je graag leren? Volg dan de 4 stappen uit het ontwikkelplan van Paard & Plan en je kunt in korte tijd en met veel plezier jouw paardrij-ambities verwezenlijken!

Wil je meteen aan de slag? Klik hier voor een gratis kennismaking en proefles!

Hieronder zijn de stappen uit het ontwikkelplan weergegeven. Door de stappen te volgen word je je bewust van de manier waarop jij met je paard en jezelf aan het werk wilt gaan en wat er nodig is om te verbeteren. Nadat je hebt nagedacht over wat je wilt bereiken en waar je nu staat (stappen 1 en 2) gaan we een actieplan maken. Samen, eventueel ook samen met andere specialisten zoals fysiotherapeut en sportcoaches, benoemen we acties voor de komende tijd. Dit kunnen oefeningen zijn voor in de training, oefeningen om jouzelf fysiek of mentaal sterker te maken, het bijhouden van een logboek of het maken van een wedstrijdplanning. Elke stap wordt beschreven in jouw persoonlijke plan (binnenkort digitaal in te zien en bij te houden via deze website) en ondersteund met videobeelden. Zo weet je elke dag waar je mee aan de slag kunt en ben je bewust bezig met het verbeteren van jou en jouw paard!

Plaatje Artikel PROP

Veel leerlingen van Paard & Plan zijn jou voor gegaan en werken met een ontwikkelplan. Zij bereiken meer in kortere tijd!

“Het ontwikkelplan helpt mij om de trainingstijd met mijn paard effectief in te delen en gericht de oefeningen te rijden zodat er minder tijd verloren gaat aan doelloos in de rondte te rijden” (Angela van de Klundert: wedstrijdruiter, M1 dressuur).

“Door het ontwikkelplan word ik gedwongen na te denken over wat ik zelf belangrijk vind in het werken met mijn paard. Tot mijn blijde verrassing lijkt het erop dat we binnenkort ons doel kunnen gaan bijstellen en dat we samen verder zijn gekomen dan wanneer we zonder ontwikkelplan hadden gewerkt” (Marion van Lenthe: recreatieruiter met ambitie).

“Mijn ontwikkelplan helpt mij bij het trainen van mijn paard. Door het ontwikkelplan ben ik doelbewuster gaan trainen en hebben mijn paard en ik in een relatief korte tijd veel vooruitgang geboekt. Het is leuk om te werken met een ontwikkelplan omdat je elke keer terug kan kijken naar oudere versies. Op die manier zie je hoe je paard verandert (Carlijn van Rijst: wedstrijdruiter M1 dressuur en L springen).

Lees er meer over op de Paard & Sport pagina of neem contact met mij op voor meer informatie!