APK Paard + rijden

Wil je graag weten hoe je paard nu eigenlijk ECHT loopt? Dan kan ik jouw paard eenmalig rijden en je een verslag geven van mijn bevindingen. Met een scherpe analyse kan je zelf door de bomen het bos weer zien en aan de juiste dingen werken.

Wanneer je zelf vastloopt tijdens het rijden of tijdelijk geen tijd hebt om te rijden kan ik jouw paard langere tijd voor je trainen.  Ik leer jouw paard in ieder geval zijn lijf op de juiste manier te gebruiken en te ontspannen in spannende situaties. Het vertrouwen van je paard neemt toe en hij weet wat er van hem wordt verwacht. Hierna kan jij met meer gemak rijden en de training zelf weer verder uitbouwen.

Vanwege mijn geringe lengte pas ik goed op kleine en grote paarden, ras en type maken mij niets uit.

Nieuwsgierig hoe ik jouw paard rijd? Ik kom graag langs!


Instructie

Graag kom ik bij jou thuis of op stal om je les te geven. Ik geef voornamelijk dressuurlessen, maar ik kan ook een springles voor de dressuurruiter, longeerles of zitles verzorgen. Ik geef zowel volwassenen als kinderen les, van recreatieruiter tot wedstrijdruiter. Omdat ik alles met simpele woorden uitleg en mij gemakkelijk aanpas aan het niveau van de ruiter zullen jong en oud met veel plezier bij mij paardrijden.
Een paard dat in ontspanning en in balans loopt is de basis van goed paardrijden. Een ruiter die in balans zit en zijn paard niet stoort, maar helpt is hierbij essentieel! Probleempaarden? Die bestaan volgens mij niet. Kijk naar jezelf; het probleem is onze eigen (fysieke en mentale) fitheid, opvoeding of communicatie…


Tarieven

Proefles
Kennismaken en geheel vrijblijvend een les proberen
Gratis
APK Paard
Rijden van jouw paard en rijtechnische screening
Vanaf € 25,-
Instructie
Dressuurles, houding en zit les, longeerles en/of grondwerk
Vanaf € 25,-
Rijden en/of beleren
Training en/of beleren van jouw paard bij jou thuis
Vanaf € 25,-
Keuze specialisten uit netwerk
Dierenarts,  fysiotherapeut (mens en paard), chiropractor, zadelmaker, sportcoach
Op aanvraag

 


Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief! Dan ben jij de eerste die hoort van nieuws uit de paardenwereld en maak je kans op kortingen voor leuke paarden-events…