Ruiter Fit Training: Promo

Paard & Plan Ruiter Fit Training, Uncategorized

Je besteedt veel tijd en energie aan je paard: rijden, een passend zadel, naar de tandarts, voldoende weidegang, goed voer, enzovoort. Je doet er alles aan om er voor te zorgen dat je paard lekker in zijn vel zit of optimaal kan presteren. Je verwacht van je paard een goede conditie en topprestaties. Maar hoe is dat voor jezelf?

Wat is Ruiter Fit Training?
Wil je goed paardrijden, dan heb ook jij meer nodig dan paardrijden alleen. Voor jou en jouw paard is jouw eigen fitheid een onmisbare schakel! Werk daarom met onze circuittraining speciaal voor ruiters bijvoorbeeld aan het verbeteren van jouw rompstabiliteit voor een betere houding en zit. Zoals de naam al aangeeft zijn de oefeningen afgestemd op wat de (wedstrijd-) ruiter nodig heeft om in optimale conditie te komen.

Informatie
De Ruiter Fit Trainingen zijn een initiatief van Paard & Plan en Puur Vitaal (www.puurvitaal.nl). Jos Gerritsen en Carla Verhaaf, sportcoaches van Puur Vitaal, geven de trainingen. Er wordt getraind in Arnhem op zaterdag middag van 15:00 – 16:00 uur. Hiernaast komen wij graag bij jou op stal voor het geven van een training of een clinic. Voor meer informatie zie de Ruiter Fit Training website.